Over mij

Ik ben Elske Pince van der Aa - Ariaans, getrouwd met Luc Pince van der Aa en woon in Millingen aan de Rijn. jaar. Wij hebben twee zoontjes: Dirk en Luc.

Vanaf 1992 wist ik al dat het kappersvak mijn beroep ging worden en ben daarom na de middelbare school naar het ROC gezondheidszorg en welzijn te Nijmegen gegaan. Daar heb ik de drie jaar durende kappersopleiding gevolgd. Na alle examens succesvol behaald te hebben kon ik mijzelf allround kapster noemen. Dat wil zeggen dat je op alle gebieden van het kappersvak bekwaam bent en alle kneepjes van het vak kent.

Ik heb gekozen voor een opleiding van één dag in de week naar school en vier dagen werken omdat je het vak het beste onder de knie krijgt door op de werkvloer mee te draaien.

Ik ben in 1996 dus ook begonnen bij Cosmo Hairstyling in Nijmegen.

Ik heb zes jaar bij Cosmo met heel veel plezier gewerkt en ook zeer regelmatig cursussen gevolgd om bij te blijven in het kappersvak.

Ik heb ook interne opleidingen gevolgd zoals leiding geven, knip- en kleurtechnieken. Ieder jaar hadden we ook twee nieuwe presentaties voor de lente/zomer en herfst/winter haarlijn.

Na zes jaar wilde ik een nieuwe weg inslaan in het vak omdat ik graag in een kleinere salon wilde werken om zo een persoonlijker band te creƫren met de klanten.

Ik ben toen overgestapt naar een salon in Millingen aan de Rijn en ik heb daar nu ruim 5,5 jaar gewerkt.

In 2007 ben ik voor mezelf begonnen als ambulant kapster: Knipkoerier Elske.

Ik ben na al die jaren vakbekwaam maar ik blijf ik regelmatig cursussen volgen want in dit vak ben je nooit uitgeleerd!

Groetjes,

Elske Pince van der Aa - Ariaans

 
thuiskapper | knippen | permanenten | verven | kleuren | föhnen
highlighten | stylen | bruidskapsels